Työturvallisuuskorttikoulutus – tentti ja virtuaaliopetusluokka

Työturvallisuuskorttikouluttaja

Tarvitsetko käyttöösi sähköisen tenttijärjestelmän, virtuaaliopetusluokan vai kenties molemmat?

Kuljetusturvan sähköinen Työturvallisuuskorttikoulutus – tentti.

Tentissä on Työturvallisuuskeskuksen tenttikysymykset. Tenttijärjestelmä antaa tentin suorittajalle välittömän palautteen (hyväksytty / hylätty). Jos tentti menee läpi, suorittaja voi palata kysymyksiin ja käydä itsenäisesti suorituksensa läpi. Kouluttaja saa raportin jokaisesta suoritetusta tentistä välittömästi sähköpostiinsa. Raportti sisältää myös opiskelijoiden kirjalliset vastaukset vaarojen ja kuormituksen tunnistamiseen liittyviin tehtäviin.

Kuljetusturvalta saat myös virtuaaliopetusluokan edullisesti käyttöösi.

Lisätietoja jarkko.nisula@kuljetusturva.fi tai 040 901 4040

Kuva: Työturvallisuuskeskus