[Skip to Content]
Kuljettajakoulutus.fi logo

TULE MEILLE SISÄLLÖNTUOTTAJAKSI

Etsimme huippuosaajaa tuottamaan oppimateriaaleja logistiikka- ja koneurakointialojen koulutuksiin. Tartu haasteeseen ja hae mukaan innovatiiviseen ja energiseen työyhteisöömme. Työtä on mahdollista tehdä joko työsuhteessa tai palveluntuottajana.

Suomen Kuljetusturva Oy:n oppi- ja harjoituskirjat, sähköiset opetusmateriaalit sekä oppimisympäristöt ovat eniten käytettyjä oppimateriaaleja toisen asteen logistiikan koulutuksissa. Materiaalejamme käyttävät ammatti- ja aikuisopistot, Puolustusvoimat, autokoulut sekä muut kuljetusalan koulutuskeskukset.

Työtehtäväsi edellyttävät rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä toimia myös tiimin osana. Meillä ei ole kiinteää toimipaikkaa vaan teemme etätyötä internetin monia mahdollisuuksia hyödyntäen. Meille onkin tärkeämpää työntekijöidemme osaaminen ja motivaatio kuin asuinpaikkakunta.

Työssä vaaditaan erinomaista kirjallista ilmaisutaitoa, sillä olennainen osa työtehtäviä on tekstin tuottaminen ja mm. säädöstekstien muokkaaminen helposti ymmärrettävään muotoon. Tehtävässä vaaditaan myös hyviä tietoteknisiä taitoja, jotta käytettävissä olevien ohjelmien käyttäminen onnistuu luontevasti. Tiimimme graafikko huolehtii tuotteidemme ulkoasusta – sinun vastuullasi on tuottaa laadukasta ja mahdollisimman käytännönläheistä sisältöä. Monipuolinen työkokemus antaa hyvät eväät tehtävään, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme innostusta ja motivaatiota, avointa ja vilpitöntä tiimityöskentelyhenkeä sekä hurjaa tahtoa itsensä kehittämiseen.

Olethan meihin pian yhteydessä, mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoiset hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@kuljetusturva.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Heiskanen, 040 582 6000.