[Skip to Content]
Kuljettajakoulutus.fi logo

Kuljetus-, maarakennuskone- ja/tai metsäkonealan koulutusasiantuntija

Suomen Kuljetusturva Oy tuottaa korkealaatuisia ja arvostettuja oppi- ja harjoituskirjoja sekä sähköisiä opetusmateriaaleja ja oppimisympäristöjä logistiikan koulutuksiin sekä logistiikkaan liittyviä mobiilisovelluksia. Asiakkaitamme ovat ammattiopistot, Puolustusvoimat, autokoulut ja muut yksityiset koulutuskeskukset sekä logistiikkayritykset.

Etsimme asiantuntijaa kehittämään ja ylläpitämään oppimisympäristöjämme sekä edistämään niiden ja muiden sovellustemme myyntiä. Monipuoliseen ja haastavaan tehtäväkenttääsi kuuluvat mm. digitaalisten oppimisympäristöjen kehitys, toteutus, ylläpito ja tukipalvelu, opetusmateriaalien sisällöntuotanto sekä asiakkuuksien hoitaminen oppilaitoksiin ja yrityksiin.

Arvostamme vankkaa raskaan liikenteen, maarakennuskonealan ja/tai metsäkonealan osaamista. Vankan osaamisen lisäksi työtehtäväsi edellyttävät rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä toimia myös tiimin osana. Meillä ei ole kiinteää toimipaikkaa vaan teemme etätyötä internetin monia mahdollisuuksia hyödyntäen. Meille onkin tärkeämpää työntekijöidemme osaaminen ja motivaatio kuin asuinpaikkakunta.

Tehtävässä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja, jotta käytössä olevien ohjelmien käyttäminen onnistuu luontevasti. Monipuolinen työkokemus ja hyvä koulutus antavat hyvät eväät tehtävään, mutta niitäkin tärkeämpinä pidämme innostusta ja motivaatiota, avointa ja vilpitöntä tiimihenkeä sekä tahtoa itsensä kehittämiseen. Kaikkea ei tarvitse heti osata, sillä saat työssäsi osaavan tiimimme täyden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Heiskanen, 040 582 6000. Kuljetusturvaan ja sen tuotteisiin sekä palveluihin voit tutustua myös osoitteessa www.kuljettajakoulutus.fi.

Olethan meihin pian yhteydessä, kuitenkin viimeistään 26.7.2021, mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteeseen erkki.heiskanen@kuljetusturva.fi.