[Skip to Content]
Kuljettajakoulutus.fi logo

OPPILAITOKSEN SÄHKÖINEN AMMATTIPÄTEVYYSKOE

Kuljetusturva on lanseerannut uuden yksilöllisiä opintopolkuja toteuttavan ja opettajan työtä säästävän tavan järjestää kuljettajaopiskelijoiden ammattipätevyyskokeet.

Räätälöimme oppilaitoksille omat sähköiset kokeet, jotka se voi hyväksyttää työelämätoimikunnassa. Kokeen opiskelija suorittaa hetkessä (maksimiaika puoli tuntia) tabletilla tai tietokoneella opettajan valvonnassa vaikkapa työssäoppimispaikalla.

Kokeen lopuksi opiskelija siis näkee heti onko koe hyväksytty vai hylätty.

Opettajan tai muuhun oppilaitoksen tarkoitusta varten valitsemaan sähköpostiin (esim. ammattipatevyyskokeet@oppilaitos.fi) puolestaan tulee saman tien kokeesta täydellinen raportti, josta opettaja näkee yhdellä silmäyksellä onko koe hyväksytty vai onko opiskelijalla vielä sellaisia aihealueita, joita pitäisi opiskella lisää.

Kokeen takana on satoja kysymyksiä sisältävä kysymyspankki, josta valikoituu jokaiseen kokeeseen tietty määrä kysymyksiä jokaisesta aineluettelon kohdasta. Oppilaitos voi halutessaan päättää, että vain osa kysymyksistä vaihtuu tai käyttää aina samoja kysymyksiä. Voimme myös räätälöidä kokeen oppilaitoksen omista kysymyksistä. Käytettävissä on neljä eri koetta; kuorma-autonkuljettajan ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyskokeet sekä laajennuskokeet.

Sovelluksen hinta / opiskelija: 5,00 € (+ ALV 24 %) Samalla hinnalla opiskelija voi tarpeen vaatiessa suorittaa useammankin kokeen.

Tiedustelut ja tilaukset: Eerik Ahola, 040 672 5511 tai eerik.ahola@kuljettaja.fi