Työturvallisuuskortti, Webinaari

Työturvallisuuskorttia vaaditaan useissa rakennus-, lvi-, teollisuus-, sähkö- ja kuljetusalan yrityksissä. Koulutus sopii kaikille alasta riippumatta.
Työturvallisuuskorttikoulutus antaa työntekijälle perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Tavoitteena työturvakorttikoulutuksella on parantaa yhteisten työpaikkojen turvallisuutta.

Työturvallisuuskorttikoulutuksesta (8h) saat vihreän työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta.
Työturvallisuuskortti uusitaan käymällä viiden vuoden välein kahdeksan (8) tunnin työturvakurssi. Työturvakortin ei tarvitse olla voimassa osallistuaksesi työturvallisuuskurssille.

Koulutuksen kesto: kahdeksan (8) tuntia. Tarkista aikataulu ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssihinta: 99 € + alv. Hintaan sisältyy työturvallisuuskortti koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta. Ammattipätevyysmerkintä veloitetaan erikseen.
Ammattipätevyysmerkinnät: Vain merkityiltä kursseilta on mahdollista saada merkintä, varmista kurssin sopivuus ilmoittautuessa. Kaikista Kuljettajakoulutus.fi-palvelussa olevista Alertumin työturvallisuuskorttikoulutuksista on mahdollista saada ammattipätevyysmerkintä.

Lisää tietoa työturvallisuuskoulutuksesta löydät Alertumin verkkosivuilta tai Työturvallisuuskeskuksen sivuilta.

Järjestämme myös paljon muita pätevyyskoulutuksia, löydät ne Alertumin koulutushausta.
Työturvakoulutus ryhmälle voidaan järjestää myös asiakasyrityksen tiloissa. Pyydä tarjous omasta työturvakoulutuksesta koulutus@alertum.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla