Tieturva 1, Jyväskylä

Tieturva 1 on tiellä tehtävien töiden turvallisuuskoulutuksen peruskurssi, joka on kehitetty varmistamaan ja ylläpitämään työntekijän pätevyys kaikissa tietyöolosuhteissa. Työturvallisuuslainsäädännössä liikennealueella tehtävä työ luokitellaan vaaralliseksi työksi. Yleinen liikenne aiheuttaa tiellä tehtävässä työssä vaaroja niin työntekijöille kuin tienkäyttäjille. Tästä syystä sitä tekemään ja johtamaan saa käyttää vain huolellisia ja päteviä työntekijöitä.
Liikennevirasto edellyttää kaikilta yleisillä teillä työskenteleviltä Tieturva 1 -pätevyyttä.

Kurssi-info tieturva 1 (8h)
Koulutusaika: 8.00-16.00.
Kurssihinta: 119 € + alv 24 %. Hinta sisältää tieturva 1-kortin, koulutuksen, materiaalin, kahvitukset ja lounaan. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitetaan lisäksi Trafin rekisteröintimaksu 17€ + käsittelykulu 9€, yhteensä 26 € (alv 0 %).

Korttikoulutus kestää kahdeksan (8h) tuntia ja sen lopussa on koe. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille annetaan Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä Tieturva 1 -kortti, joka on voimassa viisi (5) vuotta.
Koulutus on hyväksytty kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiväksi. Kaikista Alertumin järjestämistä tieturva 1-korttikoulutuksista on mahdollista saada yksi ammattipätevyysmerkintä.

Lisää tieturva 1-korttikoulutuksesta voit lukea Alertumin verkkosivuilta tai Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK:in verkkosivuilta

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla