SPR Ensiapukurssi EA 1, Webinaari

SPR Ensiapukurssi EA1®:lla opitaan ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Tämä koulutus on SPR:n koulutusohjelman mukainen ensiapukurssi, jonka suorittaneille myönnetään SPR:n EA1-pätevyys kolmeksi vuodeksi.

Ensiavun peruskurssi EA1 sopii kenelle tahansa alasta ja taidoista riippumatta. Koulutukseen tulijoilta ei edellytetä ensiaputaitoja. Ensiapukoulutuksissa painotetaan erityisesti käytännönläheisyyttä ja harjoittelua teorian lisäksi. Myös etäkoulutuksissa harjoitellaan kotoa löytyvillä välineillä. Ensiapukoulutuksessa muun muassa opit kylkiasentoon kääntämisen, elvyttämisen sekä verenvuodon tyrehdyttämisen. Koulutuksissa perehdytään myös sydäniskurin käyttöön.

Lähikoulutuksina ja webinaareina toteutetuista ensiavun peruskursseista on mahdollista saada kaksi (2) kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintää. Merkintä veloitetaan erikseen.
Koulutuksen kesto kuusitoista (16) tuntia.
Koulutuksesta myönnettävä kuljettajan ammattipätevyysmerkintä on voimassa 5 vuotta. Ensiapukortti on voimassa 3 vuotta. 

Lisää tietoa koulutuksesta löydät Alertumin verkkosivuilta.
 
Järjestämme myös paljon muita pätevyyskoulutuksia, löydät ne Alertumin koulutushausta.
Ensiapukoulutus ryhmälle voidaan järjestää myös asiakasyrityksen tiloissa. Pyydä tarjous omasta koulutuksesta koulutus@alertum.fi.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla