Ensiapukoulutus 16h, Oulu

Ensiapu 16h -koulutuksessa opetetaan ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Koulutus kestää kaksi päivää (16h). Koulutus alkaa molempina päivinä klo 8:00 ja päättyy klo 16:00 mennessä.

Koulutus on hyväksytty Trafin direktiivikoulutukseksi. Kurssista saa kaksi (2) ammattipätevyysmerkintää sekä ensiapukortin.
Kortti on voimassa kolme (3) vuotta. Koulutus sopii kaikille taitoihin katsomatta. Jos ensiapukortti 16h on päässyt vanhentumaan, tulee Ensiapukoulutus 16h suorittaa uudestaan, mikäli Ensiapu 16h -pätevyys halutaan pitää voimassa. Jos osallistujalla on ennestään SPR:n myöntämä EA1-pätevyys, voi vastaavan pätevyyden kerrata kerran Alertumin neljän tunnin ensiapukoulutuksessa tai kahdeksan tunnin ensiapukoulutuksessa kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen 16 tunnin koulutus on suoritettava uudestaan. Kertauksen myötä saat Alertumin myöntämän Ensiapukortti 16h:n EA1-kortin tilalle. Voit vertailla ensiapukoulutusten sisältöjä täällä.

Kaikki ensiapukouluttajamme ovat ammattilaisia, joilla on runsaasti käytännön kokemusta muun muassa ensihoitotyön parissa. Ensiapukoulutuksen pitää SPR:n valtuuttama ETK-kouluttaja. Kouluttajamme opastavat myös sydäniskurin hankinnassa, jos sinä tai yrityksesi haluatte olla ensiapuun liittyvän turvallisuuden edelläkävijä. Sydäniskuri on laite, jota käyttämällä saatat pelastaa elvytettävän hengen.

Ensiapukoulutuksen 16h sisältö
– toiminta onnettomuus tai sairaskohtauksen sattuessa
– tajuttoman ensiapu
– elvytys
– suuret verenvuodot ja sokin tunnistaminen
– vieras esine hengitysteissä
– erilaiset haavat ja palovammat
– nyrjähdykset, venähdykset, murtumat ja päävammat
– sairaskohtaukset
– myrkytykset

Ensiapukoulutuksen hinta on 189 € + arvonlisävero. Hinta sisältää koulutuksen, kortin, materiaalin, kahvitukset ja lounaan. Ammattipätevyysmerkinnöistä veloitetaan erikseen.
Lisää tietoa ensiapukoulutuksista löydät Alertumin verkkosivuilta.

Järjestämme myös paljon muita pätevyyskoulutuksia, löydät ne Alertumin koulutushausta.
Järjestämme ensiapukoulutuksia asiakkaidemme omille ryhmille. Koulutuksen sisällössä otetaan huomioon yrityksen toimiala, työpaikan olosuhteet ja tapaturmariskit. Koulutus toteutetaan asiakkaan haluamana ajankohtana valitussa paikassa. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa tai missä tahansa Alertumin koulutuspaikassa ympäri Suomen. Koulutamme myös ulkomailla. Pyydä koulutustarjous.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla