Ennakoiva ajaminen EAK, Espoo

Ennakoiva ajaminen (7h) on ammattikuljettajan jatkokoulutuksen (35h) ainoa pakollinen koulutus. Tavoitteena on, että kuljettaja osaa tunnistaa riskejä, ennakoida ja välttää vaaratilanteita sekä kehittää omaa ajamista turvallisemmaksi. Koulutus pidetään luokkaopetuksena, jota täydennetään keskusteluilla, ryhmätöillä ja harjoituksilla. Koulutukseen ei sisälly käytännön ajoharjoittelua.

Koulutusaika: 8.00-15.00. Koulutus kestää seitsemän (7) tuntia.
Kurssihinta: 99 € + alv. Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi aamu- ja iltapäiväkahvit lisukkeineen sekä lounas. Ammattipätevyystodistuksesta veloitetaan lisäksi Trafi-rekisteröintimaksu 17€ + käsittelykulu 9€, yhteensä 26 € (alv.0).

Lisää tietoa kurssin sisällöstä ja ennakoivan ajon koulutuksesta löydät Alertumin verkkosivuilta. Ammattipätevyydestä löydät lisää tietoa Alertumin infopaketista sekä Trafin sivuilta.

Järjestämme myös paljon muita pätevyyskoulutuksia, löydät ne Alertumin kurssihausta.
Ennakoivan ajon koulutus ryhmälle voidaan järjestää myös asiakasyrityksen tiloissa. Pyydä tarjous omasta ennakoivan ajon koulutuksesta sähköpostitse koulutus@alertum.fi tai puhelimitse 010 320 5772.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla