Digipiirturin käyttö-, ajo- ja lepoaika sekä työaikalakikoulutus, Vantaa

Koulutuksen tavoitteena on edistää kuljettajien ajo- ja lepoaikalakiin, työaikalakiin ja digitaalisen ajopiirturin käyttöön liittyvää osaamista. Koulutuksessa oppii sovittamaan yhteen ajo- ja lepoaikalain sekä työaikalain autonkuljettajia koskevat määräykset, sekä käyttämään ajopiirturia oikein.

Perustietoa koulutuksesta
Koulutuksen kesto Seitsemän tuntia.
Hinta 99 € + alv. Hintaan sisältyy aamu- ja iltapäiväkahvit, lounas ja todistus koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta.
Koulutuksesta on mahdollista saada kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintä. Ammattipätevyysmerkinnästä veloitetaan erikseen.
Pätevyys on voimassa viisi (5) vuotta. Koulutus on osa kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutusohjelmaa.

Koulutus toteutetaan Trafin hyväksymän koulutusohjelman mukaisesti. Koulutus pidetään luokkaopetuksena, jota täydennetään keskusteluilla, ryhmätöillä ja harjoituksilla.
Lisää tietoa kurssin sisällöstä ja koulutuksesta löydät Alertumin verkkosivuilta. Ammattipätevyydestä löydät lisää tietoa Alertumin infopaketista sekä Trafin sivuilta.

Järjestämme myös paljon muita pätevyyskoulutuksia, löydät ne Alertumin koulutushausta.
Koulutus ryhmälle voidaan järjestää myös asiakasyrityksen tiloissa. Pyydä tarjous omasta koulutuksesta sähköpostitse koulutus@alertum.fi tai puhelimitse 010 320 5772.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla