ADR täydennyskurssi perus TP -> TPS17, Jyväskylä

ADR-täydennyskurssi täytyy suorittaa ennen voimassaolevan ADR-ajoluvan päättymistä, aikaisintaan 12 kk ennen ajoluvan vanhenemista. 

Koulutuksen tarkoituksena on antaa henkilölle tietoa uudesta tekniikasta, muuttuneesta lainsäädännöstä ja kuljetettavia aineita koskevasta kehityksestä. Lisäksi kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet.

Kurssin kesto vaihtelee osallistujien ajolupatyypin mukaan. Perusajoluvan TP kesto on 9 oppituntia (1,5pv) ja esim. TPS17 ajoluvan kurssin kesto on 19 oppituntia (2,5pv). 

HUOM. ADR-ajolupakoulutus on mahdollista hyväksilukea kuljettajan ammattipätevyyteen. Jos koulutuksen kesto on alle 14 tuntia, hyväksiluetaan yksi päivä. Jos koulutusta on 14 tuntia tai enemmän, hyväksiluetaan 2 päivää. Kirjaamisen viranomaismaksu 18,50€ (alv 0%).

HUOM! Muistathan varata ajan ADR-ajolupakokeen suorittamiseen Ajovarma Oy:ltä. Ajanvaraus onnistuu soittamalla numeroon 075 323 9999, tai osoitteesta www.ajovarma.fi/ajanvaraus. TPS17- kokeen kesto on 45 minuuttia ja muiden kokeiden kesto on 30 minuuttia.

Ilmoittaudu koulutukseen

Ilmoittaudu järjestäjän sivustolla