ADR täydennyskurssi TP/YT, Salo

Koulutuksen tarkoituksena on antaa henkilölle tietoa uudesta tekniikasta, muuttuneesta lainsäädännöstä ja kuljettetavia aineita koskevasta kehityksestä. Lisäksi kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet

ADR koulutus muuttui 1.7.2020 jonka johdosta koulutus ajat muuttuivat.
1 päivä kahdeksan tuntia (kappaletavara)
2. päivä yksi tunti kappaletavaraa jonka jälkeen heidän osaltaan kurssi päätyy ja jatketaan säiliöluvan ja kaikkien luokkien omaaville kuuden tunnin koulutuksella.
3 päivä. jatkavat ne joilla on myös luokan 1 (räjähteet) ja luokan 7 (radioaktiiviset aineet)
Mikäli käy vähintään kahden päivän koulutuksen on mahdollista saada kaksi ammattipätevyysmerkintää.

Tietoa hinnoittelusta

1 päivä + 1 tunti toisena päivänä (kappaletavara) 170 € + alv 24 %
2. päivä (kappaletavara + säiliö) 270 € + alv 24 %
3. päivä (kappaletavara + säiliö + luokat 1 ja 7) 330 € + alv 24 %