ADR täydennyskurssi TP/YT, Salo

Koulutuksen tarkoituksena on antaa henkilölle tietoa uudesta tekniikasta, muuttuneesta lainsäädännöstä ja kuljettetavia aineita koskevasta kehityksestä. Lisäksi kerrataan tärkeimmät vaarallisten aineiden ja esineiden kuljettamiseen liittyvät erityispiirteet.

Koulutuksen voi suorittaa yhden päivän luokkakoulutuksena, ja muut oppitunnit kotona netissä tai kaikki oppitunnit luokkakoulutuksena peräkkäisinä päivinä. Kappaletavaralupaan liittyvä yhden tunnin netti koulutuksen voi suorittaa ennen varsinaista luokkakoulutusta. Muut luokat ja säiliölupa suoritetaan erillisinä päivinä luokkakoulutuksen jälkeen. Tunnukset tulevat sähköpostiisi kun olet ilmoittautunut koulutukseen. Kouluttaja ottaa yhteyttä ennen sähköpostin lähetystä.

ADR koulutus muuttui 1.6.2020 jonka johdosta koulutus ajat muuttuivat.
1 päivä kahdeksan tuntia (kappaletavara).
2. päivä yksi tunti kappaletavaraa jonka jälkeen heidän osaltaan kurssi päätyy (tämän voi suorittaa myös internetissä meiltä saatavilla tunnuksilla. tämän jälkeen jatkavat säiliöluvan ja kaikkien luokkien omaaville kuuden tunnin koulutuksella.
3 päivä. jatkavat he joilla on myös luokan 1 (räjähteet) ja luokan 7 (radioaktiiviset aineet)
Mikäli käy vähintään kahden päivän koulutuksen on mahdollista saada kaksi ammattipätevyysmerkintää.

Tietoa hinnoittelusta

1 päivä + 1 tunti toisena päivänä (kappaletavara) 180 € + alv 24 %
2. päivä (kappaletavara + säiliö) 280 € + alv 24 %
3. päivä (kappaletavara + säiliö + luokat 1 ja 7) 340 € + alv 24 %