[Skip to Content]

HYÖKKÄYS ON PARAS PUOLUSTUS, VANHAN TIEN AIKAAN BLOGI

Nuorena poikana pääsi kerran vähän työpäivä venähtämään, kun oli jo alun perin ollut hiukan kiire ensin Milanoon ja sitten oli vielä suotavaa ehtiä seuraavaksi aamuksi Napoliin. Aamuaurinko kirveli silmissä ja ruuhka oli parhaimmillaan, kun saavuin Napolin maksukopille. Tiemaksun hoidettuani näin harmikseni poliisisedät maksukoppien takana pysäyttelemässä raskasta liikennettä.

Asiat olivat miten olivat enkä halunnut isommin kiekkojani heille esitellä. Hetken päähän pistosta pistinkin vilkun oikealle ja käänsin auton keulan suoraan kohti miekkosia ennen kuin heille ehti tulla mieleen viittoa minua luokseen.

Virkamiehet katselivat hiukan kummissaan, kun pysäytin heidän neniensä eteen ja hyppäsin ulos autosta paperilappusen ja Napolin kartan kanssa ja aloin kyselemään, että mistähän tämä paperilappuun kirjoitettu osoite oikein löytyy.

Kartta leviteltiin poliisiauton konepellille ja kaverit yrittivät parhaansa mukaan auttaa. Osoite löytyikin lopulta kartasta ja kiittelin herroja oikein kädestä pitäen. He katselivat hymyssä suin perääni, kun kiipesin autooni ja jatkoin matkaa. Hyökkäys on kuulemma paras puolustus..