[Skip to Content]
Kuljettajakoulutus.fi logo

eOPIT

eOpit.fi -portaali koostuu neljästä osasta:

  1. ADR-HARJOITUSKOKEET

   ADR-harjoituskokeilla voit harjoitella ADR-ajoluvan edellyttämään ADR-ajolupakokeeseen. Harjoituskokeet sisältävät kaikki koetyypit, ja ne ovat rakenteeltaan vastaavia kuin Traficomin kokeet. Hinta on 14,90 euroa kahden viikon ajanjaksolta, jonka aikana voit harjoitella kaikkia koetyyppejä. Harjoituskokeiden vaativuustaso on vähintään sama kuin Traficomin kokeiden, joten riittävä harjoittelu auttaa varmasti kokeen läpäisemisessä. 

  2. eLYK – OPPIMISYMPÄRISTÖ

   Opiskele joustavasti omaan tahtiisi tavaraliikenneyrittäjätutkintoon sisältyvät aiheet sähköisessä eLYK-oppimisympäristössä ilman matkustelua tai työpoissaoloja. Tehokas ja motivoiva oppimisympäristömme on jaettu viiteen osioon: perusteet, yritystoiminta, kuljetustoiminta, teknologia ja suoritealat. Voit hankkia nämä kaikki kokonaisuutena tai erikseen, oman osaamisesi ja kehittymistarpeidesi mukaan.

  3. JAMK – TAVARALIIKENNEYRITTÄJÄKIRJA

   JAMK:n Tavaraliikenneyrittäjäkirja oli ylivoimaisesti suosituin oppimateriaali aiemmissa liikenneyrittäjäkoulutuksissa.  Kirja soveltuukin erinomaisesti niin tavaraliikenteen yrittäjätutkintoon valmentavan koulutuksen kuin itsenäisen valmentautumisen opiskelumateriaaliksi. Tämä liikenne- ja viestintäministeriön tukema teos kattaa kaikki EU:n liikenteenharjoittaja-asetuksessa määrätyt aihepiirit. Kirja antaa paljon liiketoimintaa tukevaa tietoutta myös jo toimivalle kuljetusyrittäjälle. 

  4. TESTAA TIETOSI – TAVARALIIKENNEYRITTÄJÄKOKEESEEN AIKOVALLE

   Miten hyvin hallitset tavaraliikenneyrittäjätutkinnon aihepiirit? Kuljetusturvan osaamistasotestit mukailevat Traficomin osakokeiden rakennetta ja sisältöä. Tavaraliikenneyrittäjätutkinnon muuttuessa kaksiosaiseksi myös osaamistasotestit jaettiin kahteen eri osioon. Kysymykset ovat monivalintatyyppisiä. 

Tutustu: eopit.fi

Tiedustelut ja tilaukset: Eerik Ahola, 040 672 5511 tai eerik.ahola@kuljettaja.fi

Tuotteisiin voit tutustua tarkemmin kuvaa klikkaamalla