eOPIT

eOpit.fi -portaali koostuu kolmesta osasta:

1. Kuljetusturvan digitaaliset koulutusmateriaalit kouluttajien käytettäviksi tunti- / päivähinnoilla. Materiaalia aletaan lisäämään portaaliin kesän aikana.
    1. Digitaaliset materiaalit itseopiskelijoille. Itseopiskelijoille on jo nyt tarjolla Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Kuljetusturvan yhdessä toteuttama eLYK-oppimisympäristö, jonka avulla pystyt itse opiskellen hankkimaan tavaraliikenneyrittäjältä vaadittavaan ammatilliseen pätevyyteen tarvittavat tiedot, läpäisemään Trafin liikenneyrittäjätutkinnon sekä päivittämään osaamistasi tutkinnon suoritettuasi.Täältä löytyy myös ’Tavaraliikenneyrittäjä – Testaa taitosi’ -koe. Testaa taitosi, miten hyvin hallitset Trafin tutkintokokeen aihepiirit! Testi mukailee tutkintokokeen rakennetta ja sisältöä.Muuta digitaalista itseopiskelumateriaalia lisätään ympäristöön kesän aikana.
    1. Yritykset ja oppilaitokset Täältä löytyvät kirjautumisen takaa yritysten hankkimat Kuljetusturvan opetus- ja itseopiskelumateriaalit sekä erilaiset testit ja interaktiiviset ohje- ja käsikirjat uusien työntekijöiden perehdyttämistä helpottamaan. Aivan lähitulevaisuudessa eOpit.fi -ympäristöön lisätään uusia yrityksiä hyödyttäviä sovelluksia. Oppilaitoksia varten eOpit.fi -ympäristöön on tuotu esimerkiksi koulukohtaisesti räätälöidyt ammattipätevyys- ja trukkikokeet.

Tutustu: eopit.fi

Tiedustelut ja tilaukset: Kai Ollila, 040 670 2976 tai kai.ollila(a)kuljetusturva.fi

Lisätietoja: Kai Ollila, 040 670 2976 tai kai.ollila@kuljetusturva.fi