C1E JA CE OPETUSMATERIAALI (POWERPOINT)

c1ece

Nyt saatavilla on myös esitysmateriaali C1E ja CE teoriaopetukseen. Esitys etenee Suomen Kuljetusturva Oy:n ja Liitu ry:n yhteisesti hyväksyttämän opetussuunnitelman mukaisesti. Materiaalia voi käyttää myös muiden opetussuunnitelmien kanssa, mutta se vaatii opettajalta enemmän perehtyneisyyttä.

Materiaali on havainnollinen ja käytännönläheinen sekä sisältää runsaasti kuvia ja erinomaiset opettajan muistiinpanot. Diat on järjestetty oppitunneittain.

Hinta: 825 € (+ ALV 24 %) Päivitys: 300 € (+ alv 24 %) / vuosi (toisesta vuodesta alkaen)

Tiedustelut ja tilaukset: Jarkko Nisula, 040 901 4040 tai jarkko.nisula(a)kuljetusturva.fi

Alla linkit Kuljetusturvan ja Liikenteen turvallisuuskouluttajat ry:n yhteiseen C1E- ja CE-luokan opetussuunnitelmaan ja Trafin päätökseen.

C1E- ja CE-luokan opetussuunnitelma

Trafin päätös C1E- ja CE-kuljettajaopetus