ADR-KULJETTAJAN KÄSIKIRJA 2019-2021 ILMESTYY

Suomen suosituimman vaarallisten aineiden kuljettamista tiellä käsittelevän kirjan, ADR-KULJETTAJAN KÄSIKIRJA uusin 8. painos 2019-2021 ilmestyy ensi viikolla   (viikko 36).

ADR-Kuljettajan käsikirja on tehty lähinnä ADR-koulutusten oppimateriaaliksi, mutta se soveltuu hyvin myös kuljettajien ja kaikkien vaarallisten aineiden kuljetusten parissa työskentelevien käsikirjaksi käytännön työtehtäviin.

Tekijät eivät ole pyrkineet tyhjentävään esitykseen vaarallisten aineiden kuljetusmääräyksistä. Tarkoituksena oli saada aikaan mahdollisimman selkeä opas, joka sisältää kuljettajan  ajolupakoulutuksessa ja -kokeessa sekä käytännön työtehtävissä tarvittavan tietouden vaarallisten aineiden kuljettamisesta.

Kirja on päivitetty vuonna 2019 voimaan astuneiden ADR-/VAK-määräysten mukaiseksi edellisestä eli 7. painoksesta. Lainsäädäntöä ja sopimuksia on seurattu 1.7.2019 saakka. Tähän 8. painokseen on tehty myös muita pieniä muutoksia ja lisäyksiä käyttäjien toiveiden perusteella.

Katso tästä lyhyt video kirjan sisällöistä.