ADR – AJOLUPAKOULUTUS ESITYSMATERIAALI KAIKKI KURSSITYYPIT

Oppilaitoksille ja kouluttajille, joiden opiskelijoilla on ADR-kuljettajan käsikirjat käytössä. Esitys sisältää kaikki ajolupakoulutustyypit, valikosta valitaan sopiva koulutus. Yli 600 diaa, runsaasti havainnollistavia kuvia.

Hinta: 1 200 € (+ ALV 24 %) Päivitys- ja lisenssimaksu 300 € (+ ALV 24 %) / vuosi (toisesta vuodesta alkaen)

ADR – AJOLUPAKOULUTUS TP-YT ESITYSMATERIAALI

Oppilaitoksille ja kouluttajille, joilla ei ole käytössä ADR – AJOLUPAKOULUTUS ESITYSMATERIAALI KAIKKI KURSSITYYPIT Powerpointia.

Hinta: 800 € (+ ALV 24 %) Päivitys- ja lisenssimaksu 300 € (+ ALV 24 %) / vuosi (toisesta vuodesta alkaen)

Oppilaitoksille ja kouluttajille, joilla on käytössä ADR – AJOLUPAKOULUTUS ESITYSMATERIAALI KAIKKI KURSSITYYPIT Powerpoint.

Hinta: 500 € (+ ALV 24 %)

Yhteinen päivitysmaksu ADR – ajolupakoulutus esitysmateriaali kaikki kurssityypit kanssa.

Päivitys- ja lisenssimaksu 500 € (+ ALV 24 %) / vuosi (toisesta vuodesta alkaen)

Tiedustelut ja tilaukset: Jarkko Nisula, 040 901 4040 tai jarkko.nisula(a)kuljetusturva.fi